Gemeente Veere bedrijfsvoering

medewerker financiële administratie

vacature
medewerker financiële administratie
36 uur (1,0 fte) per week

Wat ga je doen?
Als medewerker financiële administratie/debiteurenbeheer maak je onderdeel uit van de cluster financieel beheer. Samen met je collega’s voer je diverse werkzaamheden uit binnen de financiële administratie. In jouw functie zijn de werkzaamheden specifiek gericht op de crediteuren- en debiteurenadministratie en administratieve parkeeropbrengsten alsmede het doen van memoboekingen en het verrichten van de Btw-aangifte. Je levert een belangrijke bijdrage aan het financiële proces door gegevens te verwerken en overzichten en berekeningen op te stellen. Ook voer je periodieke administratieve controles uit. Je draagt bij aan de inrichting van de administratie en het optimaliseren van de administratieve processen. Tot slot valt ook het beheer van het verzekeringspakket en werkzaamheden rondom aansprakelijkheidsstellingen onder jouw verantwoordelijkheid.

Wat vragen wij?
Je hebt een afgeronde opleiding om mbo-4 niveau in de richting van financiële administratie. Je hebt enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie en kennis van het werkproces binnen de financiële administratie. Verder ben je accuraat, heb je oog voor detail en zoek je de samenwerking op. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk). Daarnaast heb je bij voorkeur ervaring met ondersteunende software als Civision Middelen en Corsa.

Wat bieden wij?
Verantwoordelijkheid, dynamiek en leuke collega’s! De functie is binnen ons functiewaarderingssysteem ingedeeld in de HR21-normfunctie van Medewerker bedrijfsvoering III met functieschaal 7 zijnde maximaal € 3.114,- bruto per maand (peildatum 1 januari 2020). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast heb je recht op een Individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% van je salaris, val je onder het pensioenfonds ABP en krijg je een tegemoetkoming in de kosten van de zorgverzekering. Ons uitgangspunt is in principe een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd bij goed functioneren. Je hebt een werkweek van 36 uur met als standplaats Domburg, waardoor je tijdens je lunchpauze kunt genieten van een strandwandeling!

Meer informatie
Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Geert Ridderbos, hoofd afdeling Bedrijfsvoering, bereikbaar op (0118) 555375. Voor vragen over de procedure, arbeidsvoorwaarden, e.d. kun je terecht bij Anouk van Weert, P&O adviseur, bereikbaar op (0118) 555391.

Solliciteren
Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Solliciteer direct door op de button “solliciteren” te klikken. Je reactie verwachten we uiterlijk op 1 maart 2020.      

De sollicitatiegesprekken plannen we op donderdagochtend 5 maart 2020.

Referentienummer:

202014

Regio:

  • Nederland

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

01-03-2020

Startdatum:

13-02-2020

Locatie:

Domburg

Contactpersonen:

Anouk van Weert

tel.: (0118) 555 391

Geert Ridderbos

tel.: (0118) 555 375

Bedrijfspagina:

http://www.veere.nl

Kantooradres:

Traverse 1 4357 ET Domburg

Locatie: