Gemeente Veere Gemeente Veere

Stageplaats

Stageplaats Toegang Wmo/Jeugd

Wat ga je doen?

  • Je gaat op huisbezoek of je doet een telefonische uitvraag. Je doet dit om onderzoek te doen om de hulpvraag van de klant te concretiseren.
  • Je overlegt met collega’s om tot de juiste visie te komen in het kader van een 4-ogen principe.
  • Je schrijft ondersteuningsplannen.
  • Je maakt zorgopdrachten en beschikkingen.
  • Je stelt B&W-adviezen en afwijzingsbrieven op.
  • Je voert evaluatiegesprekken met de klant en ingezette hulp. Je doet dit om na te gaan of de indicatie verlengd moet worden.
  • Je neemt deel aan team- en afdelingsoverleggen, casuïstiek overleg, intervisie en projecten.
  • Je werkt samen met de collega’s van beleid op het gebied van Jeugd en Wmo.
  • Je doet registratie in het registratieprogramma.

Wat vragen wij?

Opleiding Social Work, vierdejaars afstudeerstage met het profiel welzijn en samenleving (een volledig schooljaar). Je hebt een klantgerichte instelling en je durft initiatief te nemen. Ook toon je de nodige durf en lef. Het is een pré als je in het bezit bent van een rijbewijs en een eigen vervoersmiddel, omdat de gemeente Veere een groot grondgebied heeft en niet alles aan te rijden is op de fiets.

Wat bieden wij?

Een leerzame en uitdagende stage met begeleiding door leuke collega’s! Je krijgt bij ons ruimte om te werken aan leerdoelen en schoolopdrachten. Je kunt jezelf ontwikkelen op zowel jeugd- als volwassenenproblematiek. We betrekken je in allerlei overlegvormen waarbij je kunt aansluiten, om zo een goed beeld te krijgen van het vakgebied. En tot slot, niet onbelangrijk, krijg je bij ons een stagevergoeding van € 436,80 bruto per maand op basis van een stage van 36 uur per week.

Meer informatie of solliciteren?

Heb je vragen over de stageplaats of heb je belangstelling? Neem dan contact op met Annemiek Verhage, consulent Jeugd & Wmo, via AL.Verhage@veere.nl of 0118555432. Onze recruiter Angela Polderman-Sleutel beantwoordt al je vragen over de procedure, arbeidsvoorwaarden en dergelijke, bereikbaar via 0118-555356.

Vacaturetype / functietype:

Stage

Werkuren:

Fulltime

Aantal uur:

Meer dan 32 uur

Sluitingsdatum:

31-07-2024

Startdatum:

28-03-2024

Locatie:

Domburg

Contactpersonen:

Angela Polderman-Sleutel

tel.: (0118) 555 356

Bedrijfspagina:

http://www.veere.nl

Kantooradres:

Traverse 1 4357 ET Domburg

Locatie: